Hvem er vi?

Undefined Market blev stiftet i august 2020 af Jonas Elbæk, som har flere års erfarring indenfor branchen. 
Vores koncept er at vi vil simplificerer den måde man shopper sneakers og streetwear på nettet. Hidtil har det været svært at finde de mest sjældne sneakers i Danmark - men jagten slutter her. Vi tilbyder nemlig et bredt udvalg af de nyeste og mest limiteret sneakers, samt streetwear. Vores fornemste opgave er at det skal være nemt for dig, at shoppe lige de sneakers/streetwear du ønsker. Vores brede netværk, som vi har opbygget igennem tiden, gør det muligt for os at skaffe de mest sjældne sneakers hjem til dig.

Når man handler sneakers på nettet, kan der hurtigt opstå tvivl omkring hvorvidt varen er ægt - dette vil vi gerne nå til livs, så du kan handle sneakers online med ro i maven.  Vi kan derfor med flere års erfarring altid garanterer 100% ægte produkter. Vores vigtigste opgave er at du ikke skal bekymre dig om kopivarer og andre lignende problematikker. Med vores erfarring, verificerer vi ALLE produkter inden de sendes til dig, så vi er helt sikre på at produktet er 100% ægte. 

 

                               

Når man handler på nettet er det vigtig at ens betaling sker i sikkerhed. Det har vi stort fokus på. Vi benytter os af SSL protokol på betaling og hjemmeside samt 3D Secure (NemID godkendelse), for at sikre dig en god og sikker oplevelse når du handler hos os. 

Vi har fået Webshop mærket, som bidrager til at skabe sikker handel på internettet 

Vi støtter

Hos Undefined Market vil vi gerne bakke op om grønne initiativer. Derfor er vi stolte af, at vise disse mærker frem, der alle støtter bæredygtighed og grøn omstilling. 

 Bæredygtig udvikling og energi - støt grøn omstilling i Danmark

Vil du gerne vide mere? 

Du kan altid kontakte os på Instagram, Facebook, Live chat eller via vores kontaktformular. Hvor vi sidder klar til at besvare de spørgsmål du har, alle ugens dage, døgnet rundt. 

Instagram: @undefined.market

Facebook: Undefined Market

Email: kontakt@undefinedmarket.dk / kontaktformular.

Er du interesseret i sikkerhed og privatliv i forbindelse med din færden på internettet, er det relevant, at du er opmærksomhed på generel cybersikkerhed. Læs mere om vigtigheden af cybersikkerhed her

Undefined Market

Læssøegade 8, 3tv
5000, Odense C
CVR: 41581808