Danmarks Bedste Priser & Prismatch

Hos Undefined Market har vi Danmarks bedste priser på eksklusive og limiteret sneakers - vi sætter en dyd i at kunne tilbyde dig de bedste priser og det største udvalg af 100% ægte sneakers og streetwear.

Prismatch

Vi ved at dine ønsker om limited sneakers kan varierer meget i pris og derfor tilbyder vi prismatch på alle varer. For at gøre din søgen efter sneakers nemmere, tilbyder vi altid prismatch. Det betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder samme vare billigere hos en af vores direkte konkurrenter. Det gør vi for at sikre dig den bedste oplevelse når du handler hos os!

Krav til prismatch

Vi prismatcher KUN på varer fra danske webshop med CVR nummer. Den pågældende model og størrelse skal være på lager, på den pågældende webshop vi skal prismatche med.

Vil du vide mere? Kontakt os

Vi prismatcher på alle varer, kontakt os på Email, Instagram, Facebook eller skriv en besked til os her

© 2023 Undefined Market

Verificeret autentiske produkter

Når man handler sneakers på nettet, kan der hurtigt opstå tvivl omkring hvorvidt varen er ægte - dette vil vi gerne nå til livs, så du kan handle sneakers online med ro i maven.  Vi kan derfor med flere års erfarring altid garanterer 100% ægte produkter. Vores vigtigste opgave er at du ikke skal bekymre dig om kopivarer og andre lignende problematikker. Med vores erfaring kan vi verificerer ALLE produkter inden de sendes til dig, så vi er helt sikre på at produktet er 100% ægte. 

Sikker betaling når du handler hos Undefined Market

Sikker betaling

Når man handler på nettet er det vigtig at ens betaling sker i sikkerhed. Det har vi stort fokus på. Vi benytter os af SSL protokol på betaling og hjemmeside samt 3D Secure (NemID/MitID godkendelse), for at sikre dig en god og sikker oplevelse når du handler hos os. Du kan nemt betale din ordre med MobilePay eller dele din betaling op i 4 med Anyday.

Vi har fået Webshop mærket, som bidrager til at skabe sikker handel på internettet.

Vi støtter

Vil du vide mere?

Du kan altid kontakte os på Instagram, Facebook, Live chat eller via vores kontaktformular. Hvor vi sidder klar til at besvare de spørgsmål du har, alle ugens dage, døgnet rundt. 

Instagram: @undefined.market

Facebook: Undefined Market

Email: kontakt@undefinedmarket.dk / kontaktformular.

Er du interesseret i sikkerhed og privatliv i forbindelse med din færden på internettet, er det relevant, at du er opmærksomhed på generel cybersikkerhed. Læs mere om vigtigheden af cybersikkerhed her

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

© 2023 Undefined Market

Websitet ejes og publiceres af: Undefined Market - CVR: 41581808